Raznoliki reklamni stolpi za vse potrebe

Raznoliki reklamni stolpi za vse potrebe

Postavitev reklamnega totema je odličen način, da javnosti sporočite, kje se nahajate, kdo ste in kaj počnete. Reklamni stolpi so na voljo v neomejenih dimenzijah in izvedbah, lahko pa so oblikovani po projektu naročnika ali v sodelovanju z oblikovalnimi arhitekti. Ti prostostoječi reklamni objekti so izjemno prilagodljivi in omogočajo kreativno izražanje identitete podjetja.

Največje, najopaznejše, najučinkovitejše reklame

Reklamni totemi, piloni in stolpi predstavljajo največje, najopaznejše in najučinkovitejše oblike reklamiranja. S svojo velikostjo in izraznostjo pritegnejo pozornost ter hkrati reprezentančno predstavljajo podjetje. Ta oblika reklamiranja omogoča številne izrazne možnosti, raznolikost v oblikovanju in izvedbi ter uporabo različnih načinov osvetljevanja, kar pripomore k izjemni učinkovitosti.

Svetlobni ali nesvetlobni reklamni totemi za vrhunsko predstavitev

Reklamni totemi in piloni poljubnih dimenzij s folijskimi, aluminijastimi ali 3D napisi omogočajo vrhunsko predstavitev podjetja. Svetlobni ali nesvetlobni, ti reklamni objekti so zasnovani tako, da reklamirajo, usmerjajo in pritegnejo pozornost. Poleg funkcionalnosti pa tudi reprezentančno izražajo podobo podjetja na najvišji ravni.

Raznoliki reklamni stolpi po meri naročnika

Reklamni stolpi so na voljo v neomejenih dimenzijah in izvedbah, lahko pa so oblikovani po projektu naročnika ali v sodelovanju z oblikovalnimi arhitekti. Ti prostostoječi reklamni objekti so med največjimi, najopaznejšimi in najučinkovitejšimi oblikami reklamiranja. Postajajo vse bolj priljubljeni in se uporabljajo kot izrazito učinkovito sredstvo oglaševanja. Raznolikost v oblikovanju in izvedbi, skupaj z različnimi načini osvetljevanja, omogoča širok spekter izraznih možnosti. Reklamni stolpi so namenjeni reklamiranju, usmerjanju in pritegovanju pozornosti, obenem pa reprezentančno predstavljajo podjetje.

Izjemne možnosti prilagoditve in oblikovanja

Reklamni stolpi ponujajo neomejene dimenzijske in oblikovne možnosti. Standardne izvedbe so na voljo v dimenzijah do približno 4 metrov višine, z možnostjo osvetlitve ali brez. Poleg tega se lahko izdelajo tudi v popolnoma individualnih izvedbah, sledijo idejam ali načrtom naročnikov. Oblika stolpov je prilagodljiva, lahko so pravokotni, zaobljeni, “bombirani”, okrogli in še več.

Vrhunska grafika za še boljši vpliv

Reklamni stolpi so lahko opremljeni s folijskimi ali 3D napisi ter digitalno grafiko v barvah. To omogoča še večjo izraznost in možnost ustvarjanja privlačnih vizualnih podob, ki bodo še dodatno poudarile promocijo in prepoznavnost podjetja. Pri izdelavi reklamnih stolpov se uporabljajo vrhunski materiali, ki zagotavljajo trpežnost in estetski izgled. Med uporabljenimi materiali so eloksiran aluminij, inox (rostfrei), perspex, ki omogočajo raznolike možnosti površinske obdelave, kot so plastificiranje, barvanje, eloksacija, in še več.

Inovativna osvetlitev za izjemno vidnost

Osvetlitev reklamnih stolpov se izvaja na inovativen način, s poudarkom na izjemni vidljivosti. Osvetlitev je lahko notranja, z vgrajenimi PromoLED svetili, ali zunanja, s pomočjo reflektorjev in PromoLED osvetljevalne letve. Možna je osvetlitev celotne ploskve ali le napisov ter znakov. Z vgradnjo PromoLED kontrolerja se dosežejo različni dinamični svetlobni efekti, kot so utripanje, prehodi, prižiganje posameznih črk ali segmentov.

Trdna konstrukcija za varno postavitev

Osnova vsakega reklamnega stolpa je kovinska konstrukcija, ki jo pri podjetju Promotion zasnujejo in prilagodijo naročnikovim željam. Konstrukcija mora ustrezati estetskim in oblikovnim zahtevam stolpa, obenem pa zagotavljati stabilnost, upoštevati statičen izračun za konstrukcijo in betonski temelj ter omogočati optimalno notranjo osvetlitev. Reklamni stolpi se varno montirajo v betonski temelj ali v obstoječo podlago, kot so konstrukcija, beton in podobno.

Za označevanje in reklamiranje obsežnih objektov, kot so trgovski centri in poslovne stavbe, se učinkovito uporabljajo reklamni stolpi. Ti omogočajo širok spekter izvedb, vključno z svetlobnimi napisi, opremljenimi tablami in različnimi vrstami osvetlitve, pri čemer se izdelujejo po projektu naročnika v sodelovanju z oblikovalci in arhitekti.

Reklamni stolpi kot vrhunske reklame

Reklamni stolpi izstopajo kot največje in najopaznejše reklame. Na podlagi bogatih izkušenj ter z obsežnimi projektnimi in proizvodnimi možnostmi ustvarjajo reklamne stolpe, ki ne le privabljajo poglede, temveč tudi najučinkoviteje reklamirajo vaše podjetje.

Podobne objave:

    None Found

admin

Read also x