Motoristična znamka Trilobite za mlade motoriste

Motoristična znamka Trilobite za mlade motoriste

Mlajši motoristi želijo med vožnjo konjička dobro izgledati. To dosežejo z nošenjem moto oblačil Trilobite, ki poleg visoke stopnje zaščite nudijo tudi udobje ter so vizualno zelo privlačna. Novejši modeli zaščitnih oblačil so primerni tudi za nošenje v prostem času, saj so udobni in zračni.

Kaj so motoristična oblačila?

Motoristična oblačila so tista oblačila, ki so namenjena vožnji motorja pri visokih hitrostih. Voznika v primeru padca zaščitna oprema zaščiti od glave do nog. Moto oblačila Trilobite obsegajo:

  • navadne športne majice, 
  • jakne,
  • hlače
  • rokavice,
  • različne vrste ščitnikov.

Motoristične jakne Trilobite za vožnjo in prosti čas

Posebnost jaken Trilobite je v tem, da jih lahko nosite skozi celo leto. Nekateri modeli so narejeni s kombinacije voskanega bombaža in jeansa s posebnimi TRU ščitniki ramen. Notranje termo podloge so snemljive, kar pomeni, da toploto moto jakne prilagajate vremenskim razmeram. Novi modeli jaken Trilobite imajo vgrajene tudi odzračevalne žepe z mrežo na rokavih in prsih, ki omogočajo hitrejšo cirkulacijo zraka. Takšne moto jakne preprečujejo pregrevanje in potenje telesa. Ob staneh ima jakna nameščene tudi nastavljive stranske trakove s katero prilagodite jakno svojemu telesu. Med vožnjo tako vrhnje oblačilo ne bo opletalo zaradi vetra, temveč bo povsem oprijeto. 

Jakne Trilobite
Posebnost jaken Trilobite je v tem, da jih lahko nosite skozi celo leto.

Urbane moto hlače

Motoristična oblačila Trilobite obsegajo tudi kvalitetne retro moto hlače. Zaradi načina izdelave so retro moto hlače idealne za nošenje tudi v prostem času. Po vožnji z motorjem jih tako ni potrebno takoj sleči, kot na primer usnjene hlače. Novi modeli so narejeni v stilu slim-fit, kar pomeni, da se telesu popolnoma prilagajajo. Dodatno imajo nameščene še vložke na področju kolen, zadnjega dela pasu in mednožja.  Na predelu bokov in kolen pa so nameščeni še po višini nastavljivi ščitniki, ki preprečijo poškodbe zaradi padca. V poletnih mesecih pridejo do izraza še všiti zračni žepi na stegnih za boljše prezračevanje.

Kvalitetne motoristične rokavice za pogosto uporabo

Prednost moto rokavic Trilobite je tudi v tem, da jih lahko uporabljate vsak dan. Navkljub pogosti rabi rokavice ne spremenijo oblike in se ne uničijo. Najboljše rokavice so narejene iz kombinacije naravnih in umetnih materialov. Posegajte torej po Trilobite rokavicah v kombinaciji kravjega usnja in zračnih tkanin.  Bodite tudi pozorni, da imajo rokavice posebno ojačane dele na členkih in dlaneh, saj bo dodatna zaščita zelo pomembna v primeru padca med vožnjo.

Preberite si še članek o moto čeladah po ugodnih cenah.

Podobne objave:

admin

Related Posts

Read also x