Dolgoobstojna kozmetika Wibo za vroče poletne dni

Dolgoobstojna kozmetika Wibo za vroče poletne dni

Poletna vročina privede do potenja, slednje pa zmanjšuje obstojnost ličil. Obstojnost podaljšate z uporabo dolgoobstojnega in vodoodpornega makeupa Wibo ter s pravilnim zaporedjem nanosa posameznega kozmetičnega izdelka. Najprej nanesite podlago za ličila, ki bo povečala obstojnost vseh ličil.

Izberite naraven videz in nežne odtenke makeupa

Poleti pridejo v poštev bolj lahkotna ličila, ki kože dodatno ne obtežujejo. Posegajte torej po kremnih in lahkotnih pudrih Wibo, vodoodporni maskari in svinčniku za obrobo oči ter po kozmetiki, ki ne maši por ter ne ustvarja ogrcev.

Kozmetika Wibo

Puder naj bo v čim bolj podobnem odtenku tona vaše kože. Za daljšo obstojnost tekočega pudra nanesite tudi en sloj kompaktnega pudra v prahu. Kompaktni puder v prahu bo preprečil nastanek svetleče kože zaradi potenja.

Oči poudarite s senčili z manjšimi svetlečimi delci

V poletni vročini se morate izogibati nanašanju živih senčil za veke, ki vsebujejo velike bleščeče delce. V vročini bo senčilo v kombinaciji s potenjem namreč pretirano poudarilo vsako gubico in nepravilnost. Uporabite raje senčila, ki jih nudi kozmetika Wibo, ki vsebujejo manjše in drobne svetleče delce.

Slednji oči poudarijo, a jih ne obtežijo. Čez dan tudi uporabljajte bolj svetle in naravne odtenke senčil. Izberite na primer paleto Wibo v nežnih rožnatih odtenkih ali pa kompaktni osvetljevalec v nežni bež barvi. Oba senčila bosta samo poudarila oči, brez, da bi videz naredila nenaraven.

Uporabite Wibo tekočo šminko v živih odtenkih

Oči zasenčite čim bolj naravno, obenem pa ustnice poudarite s čim bolj živimi odtenki. Nanesite Wibo tekočo šminko v živo rdeči barvi ali pa v barvi fuksije. Poleti so odlična izbira tekoče šminke in lipglosi, ki ustnice dodatno poudarijo in jih naredijo vabeče. Obenem se kozmetika Wibo dolgo obdrži na vaših ustnicah, zato šminke ne bo potrebno nenehno na novo nanašati na ustnice.

Katere izdelke kozmetike Wibo še potrebujete za popoln videz?

Za popoln naraven videz dejansko ne potrebujete veliko različnih kozmetičnih izdelkov in pripomočkov. Poleg pudra, šminke, maskare in senčila potrebujete samo še:

  • Gobico za nanos ličil,
  • Čopič,
  • Kompaktni puder v prahu,
  • Podlago za obraz in ustnice,
  • Podlago za senčila.

Za nočne izhode lahko uporabite temnejša in težja ličila kozmetike Wibo, ki bodo v neonskih lučeh gostiln vaš obraz naredila nepozaben. Odlično bodo kljubovala tudi vročini in potenju zaradi plesanja. 

Podobne objave:

admin

Related Posts

Read also x