S kozmetiko Nabla poudarite naravno lepoto vaše najstnice

S kozmetiko Nabla poudarite naravno lepoto vaše najstnice

Poudarjanje naravne lepote z uporabo minimalne količine ličil, je bistvenega pomena za zdrav razvoj vaše najstnice. Najstnice se namreč dandanes soočajo z velikimi pritiski, da morajo izgledati urejeno, brez napak in brez pomanjkljivosti, kar je možno doseči zgolj z uporabo kozmetičnih pripomočkov. Pomembno je, da uporabite kozmetične izdelke kot so ličila kozmetike Nabla, ki kože ne bodo dodatno obremenjevala ali mastila.

Uporabite pravilno izbrana ličila

Vsi tipi kože ne prenesejo vseh vrst makeupa. Za vašo najstnico izberite bolj lahka in kremna ličila kozmetike Nabla. Lahkotna struktura kozmetike poskrbi, da koža diha, tudi če so ličila nanesena za več ur.

Kvalitetna kozmetika Nabla
Kozmetika Nabla naraven videz vašega obraza

Pomembno je, da koža po več urah ne izgleda mokra oziroma mastna, temveč ima matiran videz. Senčila se tudi ob uporabi v vročem in sončnem vremenu ne smejo zapacati ali zabrisati.

Začnite s kvalitetno podlago za ličenje

Puder nanesite na kvalitetno matirno podlago za ličenje. Za problematično najstniško kožo je najbolje, če uporabite kombinacijo tekočega pudra in pudra v prahu. Dva nanosa pudra bosta zabrisala vse madeže, rdečice, akne in razširjene pore.

Majhno količino pudra Nabla nanesite na lica, brado in čelo ter v enakomernih ravnih gibih razmažite. Za prekrivanje večjih nepravilnosti za nanos pudra uporabite čopič ali pa gobico za puder. Ne pozabite pa najprej puder testirati na delu vratu na dnevni svetlobi. Puder se mora popolnoma ujemati z barvnim odtenkom vratu, drugače bo preveč izstopal.

Poudarite obrvi in trepalnice

Letos je posebej popularno poudarjanje obrvi in trepalnic z določenimi kozmetičnimi pripravki. Obrvi najprej populite in uredite. Nato pa jih poudarite s pomočjo svinčnika oziroma črtala za obrvi. Črtalo za obrvi, ki ga nudi kozmetika Nabla, uporabite v enakem odtenku, kot je naravna barva las vaše najstnice. Obrvi naj bodo s pomočjo svinčnika za obrvi rahlo obarvane, lok pa mora biti temnejši od samega začetka.

Lasni podaljški v številnih odtenkih

Preberite si še članek Lasni podaljški navdušujejo zlasti predstavnice nežnejšega spola, ki govori o lasnih podaljških, ki so odlična rešitev za vse predstavnice nežnejšega spola, ki imajo občutek, da njihovi lasje nikakor ne morejo priti do želene dolžine.

Pravilno nanašanje maskare

Maskaro je potrebno pravilno nanesti, da se trepalnice ne zlepijo skupaj. V kolikor se bodo zaradi prevelike količine maskare Nabla trepalnice zlepile skupaj, boste morali maskaro odstraniti in poizkusiti ponovno. Najprej začnite z nanašanjem maskare na zadnji del trepalnic nato pa na sprednji v cik-cak gibanju. Počakajte nekaj minut, nato pa nanesite še drugi in tretji sloj maskare. Za večji poudarek oči nanesite še malce svinčnika za oči kozmetike Nabla. Potegnite tanko črto ob trepalnicah.

Podobne objave:

admin

Related Posts

Read also x