Več tovornega prostora za naš avto

Več tovornega prostora za naš avto

Če že nekaj časa vozimo, smo se sigurno srečali s težavo premajhnega prtljažnika v našem avtu. Ne glede na to ali imamo limuzino, SUV ali drugo vozilo, lahko uporabimo strešni kovček, da bolj učinkovito s seboj nosimo raznoliko prtljago. Poleg tega ima prednost, da zaščiti naše stvari pred dežjem, vetrom, umazanijo in drugimi vplivi narave med vožnjo. Če razmišljamo o nakupu strešnega kovčka, potem ostanite z nami in si skupaj poglejmo vse najbolj pomembne značilnosti.

Odlična rešitev za družinske izlete

Vedno, ko se kam namenimo odpotovati z družino se obenem moramo ukvarjati z veliko prtljage. Najhuje je, če nas moti pri uživanju v vožnji, saj imamo okoli sedeža, na armaturi in v predalih polno različnih stvari. To je izredno moteče in tudi nevarno, saj moramo biti med vožnjo čim bolj razbremenjeni. Tukaj nam strešni kovček lahko pomaga, saj nam doda veliko dodatnega prostora.

Strešni kovček poveča vaš prostor za prtljago
Dolgi strešni kovček

Na trgu obstaja ogromno različnih modelov kovčkov, vendar se lahko zgledujemo po pravilu, da večji kot je kovček, več bomo zanj morali plačati. Res pa je, da se proizvajalci razlikujejo med seboj v kakovosti, materialih in dodatnih funkcijah, ki jih vgradijo v svoje strešne kovčke.

Različne dimenzije za različne potrebe

Morda je prva stvar, ki jo opazimo pri strešnih kovčkih sama velikost. Res je, da je velikost pomembna, saj večji, kot je kovček, več prtljage lahko vanj pospravimo. Obstajata pa dve najbolj osnovne oblike, ki sta:

  • Dolgi strešni kovček

    Narejen je za nošenje podolgovate in nizke opreme, kot so smuči, snežne deske ter vsakodnevne potrebščine. Če nameravamo v kovčku prevažati športno opremo, potem se moramo pred nakupom pozanimati glede dimenzij kovčka.
  • Kratki strešni kovček

    Tak kovček je mišljen za opremo za kampiranje, krajše izlete ter športne aktivnosti, kot je plezanje, tek, plavanje ipd.

Velikost našega avtomobila je pomembna

Prej smo že omenili, da velikost našega avtomobila igra pomembno vlogo. Če imamo daljši avto, nam majhen kovček ne bo dodal veliko dodatnega prostora. Enako pa je z majhnim avtomobilom, saj prevelik kovček ne bo praktičen.

Proizvajalci velikokrat vključijo mere za prostornost svojih kovčkov. Tako si lažje predstavljamo kaj vse lahko v njih prevažamo. Res pa je, da je dobro, če se lahko zanesemo na preverjeno in kvalitetno trgovino, kot je www.withcar.it, kjer imamo ogromno izbiro in pomoč strokovnjakov vedno na voljo.

Podobne objave:

admin

Related Posts

Read also x