Skrita postelja je idealna za majhna stanovanja

Skrita postelja je idealna za majhna stanovanja

Imate garsonjero ali zelo majhno stanovanje? Potem verjetno želite čim bolj izkoristiti vsak kotiček. Zaradi tega je smiselno izbirati opremo in pohištvo, ki ne zavzame veliko prostora, oziroma izbrati zložljive modele. Tako prostor ne bo preveč zatrpan, kar je vsekakor pomembno za dobro počutje. Eno od takšnih rešitev, ki je idealna za majhna stanovanja in garsonjere, predstavlja tudi skrita postelja, ki vam omogoča res dober izkoristek prostora in udobno spanje.

Postelja, ki jo lahko pospravite v omaro

Skrita postelja je postelja, ki je skrita v omari. Ko je pospravljena, zavzame kar se da malo prostora in tako ni moteč element v prostoru. Zvečer pa jo enostavno raztegnete in spremenite v udobno in dovolj veliko posteljo za spanje. Takšen kos pohištva je gotovo zelo funkcionalen in bo prav prišel vsem, ki živijo v majhnih stanovanjih, pa naj si bodo to samske osebe, pari ali družine v eno ali dvosobnih stanovanjih, v katerih je le ena spalnica. Običajno starša to spalnico odstopita otrokom in ta tako postane otroška soba, medtem ko starša spita v dnevnem prostoru.

Če v dnevno sobo postavimo običajno posteljo, kar naenkrat zmanjka prostora za ostalo pohištvo in kavč. Skrita postelja je zato idealna rešitev, saj je deloma skrita v omari, en njen del pa je oblikovan kot kavč, torej kos pohištva, ki ga v dnevni sobi tako ali tako potrebujete. Pri sami izvedbi je pomembno, da:

  • je mehanizem za zlaganje čim bolj kakovosten in trajen,
  • da je zlaganje in raztegovanje postelje čim bolj enostavno in hitro,
  • da vam postelja ustreza glede na dimenzije,
  • da takrat, ko je zložena, zavzame čim manj prostora,
  • da raztegnjena postelja omogoča udobno spanje.

Skrita postelja po vaši meri

Če želite, da bi bila vaša skrita postelja res takšna, kot si jo želite oziroma kot jo potrebujete, potem je najboljši naslov mizar. Ta vam bo izdelal posteljo popolnoma po vaši meri ter pri tem upošteval vse vaše želje in zahteve. Eno od možnosti predstavlja tudi mizarstvo Tekavčič, kjer vam lahko izdelajo tudi kvalitetno zložljivo posteljo. Takšna skrita postelja vam bo sigurno olajšala življenje in vam služila vrsto let.

Podobne objave:

admin

Related Posts

Read also x