Zabavna darila za rojstni dan

Praznovanje rojstnega dne mora biti zabavno, ne glede na to, koliko je star slavljenec ali slavljenka, oziroma ne glede na to, koliko so stari povabljenci. Za zabavo nisi namreč nikoli prestar ali premlad! Enako pa velja za darila za rojstni dan – če so zabavna, so še toliko bolj dobrodošla, ne glede na njihovo vrednost!

Naj darilo nasmeje

Danes živimo v času, ko imamo vsega dovolj, izbira tistega, kar lahko kupimo je gromozanska, prav tako pa je večina stvari danes relativno poceni, zato je zelo težko izbrati primerno in lepo darilo za nekoga ali ga presenetiti z njim. Vendar pa materialna vrednost darila pri njem sploh ne bi smela biti pomembna, ampak je pomembna njegova simbolna vrednost. Prav takšno vrednost pa imajo različna smešna oziroma zabavna darila, ki slavljencu podarijo največ, kar mu darilo lahko da: nasmeh in lep spomin.

Če torej želite za rojstni dan podariti nekaj posebnega in izvirnega, premislite o tem, kaj bi se slavljencu ali slavljenki zdelo zabavno. Premislite o kakšnih dogodivščinah, ki ste jih skupaj doživeli, in podarite darilo, ki je povezano z določeno smešno anekdoto ali dogodkom. Prav tako lahko podarite tudi smešno karikaturo slavljenca, če je takšne narave, da ob tem ne bo užaljen in se zna pošaliti na svoj račun.

Prav tako so zabavne tudi različne majice z napisi (izdelane z storitvijo print na majice), ki nasmejijo prav vse na praznovanju in bodo lep spomin tudi kasneje. Takšne majice lahko za praznovanje kupite le slavljencu, lahko pa kar celi družbi, ki praznuje – čez 10, 20 ali 50 let pa jih lahko spet oblečete za naslednje praznovanje in tako uvedete nekakšno zabavno tradicijo.

Potem pa so na voljo še razna drobna smešna darila, ki so lahko tudi le dodatek k nekemu drugemu darilu, zagotovo pa je njihov namen, da nasmejijo. Če nekdo pridno varčuje ali pa je po drugi strani zelo zapravljiv, tako lahko dobi za darilo hranilnik, zraven pa še kladivo, s katerim ga bo po potrebi razbil …

Kam po smešna darila za rojstni dan?

Metroshop.si vam ponuja različna zabavna, izvirna, smešna in tudi vsa druga darila za različne priložnosti, med katerimi je zagotovo tudi rojstni dan. Izberite darilo po svojih željah in okusu ter poskrbite, da bo praznovanje rojstnega dne zabavno in polno smeha!

Novoletna darila, s katerimi vašim najbližjim zagotovo polepšate dan. Da bo vaše novo leto še lepše! Preberi več …

Podobne objave:

admin

Related Posts

Read also x