Najlepši trenutki in detajli vašega poročnega dne v objektivu

Najlepši trenutki in detajli vašega poročnega dne v objektivu

Kot fotograf priporočam, da se fotografiranje para izvede uro ali največ dve pred sončnim zahodom, saj v tem času dobimo čudovito nežno in svetlo svetlobo, ki se odlično sklada z mojim slogom fotografiranja. Samo fotografiranje para traja približno 30 do 45 minut, med katerimi imam polno idej za različne poze, ki izgledajo naravno in sproščeno. Ves dan pa uživam tudi v fotografiranju detajlov, ki jih je par pripravil za svoj poročni dan. Če imam čas, odpravim na vsako lokacijo pred njimi, da si lahko vzamem čas za fotografiranje ambienta in detajlov, kot so lokacija civilnega in cerkvenega obreda ter zabave.

Ujeta v objektivu, zapečatena za vedno.

Na dan poroke se maksimalno trudim, da posnamem najboljše trenutke in podrobnosti, ki jih par pripravi vnaprej. Že pred ličenjem neveste in oblačenjem ženina sem na voljo, da lahko posnamem fotografije detajlov, kot so prstani, čevlji, šopek, nakit, ura, kravata in podobno. Po obredu posvetim posebno pozornost fotografiranju para. Raje izberem uro ali dve pred sončnim zahodom, da izkoristim mehko in nežno svetlobo, ki se najbolj ujema z mojim stilom fotografiranja. Pri tem uporabim različne poze, da izgledata naravno in sproščeno.

Nasveti poročnega fotografa

Pri izbiri poročnega fotografa je ključno, da izberete fotografa, katerega stil fotografiranja vam je všeč. Če imate v mislih nek stil, priporočam, da stopite v stik s fotografom in se z njim srečate, da se lahko spoznate in ugotovite, ali se ujemate. Fotograf vam bo namreč spremljal ves dan, zato je pomembno, da se počutite udobno in razumete. Če se boste odločili za sodelovanje, sem prepričan, da bomo skupaj ustvarili čudovite fotografije, ki bodo za vedno pričale o vašem poročnem dnevu. Pri tem bom upoštevali vaše želje in poskrbeli, da bo vaša zgodba zabeležena z veličastnostjo in posluhom.

Fotografiranje poročne zabave in izročanje končnega paketa fotografij

Med poročno zabavo se osredotočim na zajemanje veselja in pomembnih dogodkov, kot je prvi ples in rezanje torte. Vključeno v moje pakete je fotografiranje poroke ob polnoči, z doplačilom pa lahko na zabavi ostanem do takrat, ko si par zaželi. Če sta ženin in nevesta zainteresirana, lahko naredim tudi nekaj nočnih fotografij zunaj.

Po poroki parom v enem tednu pošljem nekaj prvih fotografij in ponudim možnosti za izdelavo fotoknjig. Končni paket fotografij bom oddal v šestih tednih po poroki in pripravil spletno galerijo, ki bo zaščitena z geslom in na voljo na moji spletni strani. Par lahko to povezavo in geslo deli s svojimi svati.

Podobne objave:

admin

Related Posts

Read also x