Tende in vrtni paviljoni na vašem vrtu? Izkoristite njihov potencial

Tende in vrtni paviljoni na vašem vrtu? Izkoristite njihov potencial

Kako izkoristiti potencial vrta ali parcele? Eden osnovnih elementov, ki ne sme manjkati na vašem posestvu, je prostor za sestanke z najbližjimi, žar ali celo kres. Če imate na voljo veliko proste površine, je vredno razmisliti o vlaganju v gradnjo gazeba, ker za to ne potrebujete gradbenega dovoljenja. Vendar morate to prijaviti.

Če se ne želite obremenjevati s prijavo, imate omejen prostor in redko organizirate sestanke na prostem, bodo tende in vrtni paviljoni zagotovo zadostovali za vaše potrebe. Torej, spoznajte njihov potencial in preverite, koliko možnosti imate.

Markize, tende in paviljoni, dodani pri vhodih

Markize ali tende nas običajno spomnijo na izložbe ali nadstreške, ki se namestijo pred vhodi v različne restavracije, kavarne itd. Zanimivo je, da se lahko uporabljajo tudi v zasebnem sektorju, na primer v primerih, ko vam manjka streha nad teraso ali balkonom.

Zložljive markize ali tende so v takem položaju veliko boljša rešitev kot dodajanje trajnih nadstreškov, ki niso sestavni del strehe. Konec koncev jih lahko v poletni sezoni razgrnete in po končani sezoni zložite, tako da jih zaščitite pred močnim jesenskim vetrom ali padavinami in zmrzaljo. Markize so narejene iz blaga, tako da jih lahko sneg uniči. Na srečo vam za to ni treba skrbeti, saj jih lahko v nekaj minutah zložite in spravite na suhem.

Samostoječe vrtne konstrukcije? Popolna alternativa gazebu

Zložljivi samostoječi paviljoni so idealna rešitev za tiste, ki želijo organizirati zabavo ali sestanek s prijatelji in družino na prostem. Po njihovi zaslugi bo odpravljen problem močnega sončnega sevanja ali presenetljivega dežja (ki lahko na žalost pokvari najboljše dogodke). Glede na to, da gre za zložljive konstrukcije, jih je mogoče kadar koli pospraviti in vam ni treba skrbeti zaradi majhnega vrta ali parcele.

Zanimivo je, da so potencialnim potrošnikom na voljo tudi veliko večje strukture, ki lahko uspešno nadomestijo večje objekte in prostore. Uporabljajo se med drugim tudi za poroke in velika praznovanja za več deset ali celo več sto ljudi (odvisno od pomembnosti prireditve in števila povabljenih). So veliko cenejša možnost kot tradicionalni najem, ponujajo veliko možnosti personalizacije, sam dogodek pa dobi povsem drugačen značaj – kar je nedvomno zanimivo in nekonvencionalno.

Podobne objave:

admin

Related Posts

Read also x