Nova ženska ura za darilo

Nova ženska ura za darilo

Ročne ure so bile včasih samo moška domena. Dandanes pa ženske nosijo ženske ure kot modni dodatek in kot dopolnilo svoji kombinaciji oblačil. Na spletu je na voljo veliko različnih stilov in modelov ženskih ročnih ur, ki so namenjene prostemu času in nošenju v službi.

Ženske ure
Dandanes pa ženske nosijo ženske ure kot modni dodatek in kot dopolnilo svoji kombinaciji oblačil.

Izbira prave ženske ročne ure za prijateljico

Kriteriji za izbiro ženske ročne ure so malce drugačni od kriterijev za izbiro moške različice. Oba spola uro izbirata glede na velikost, vrsto številčnice in proračun. Pri ženskah pa je potrebno upoštevati še možnost kombiniranja z drugim nakitom ter dodatke na ženski, kot so diamanti in slike.

Preberite naslednji članek: Zaščitimo svoje noge med delom

Prava izbira delovne obutve je odločilnega pomena. Ergonomsko oblikovani čevlji za storitvene dejavnosti – udobje pri delu in v prostem času. Delovna obutev prepreči mnogo različnih nezgod, ki so lahko življenjsko nevarne.

Kako določiti velikost ženske ure, da ne bo prevelika?

Velikost določimo glede na postavo prijateljice. V kolikor je bolj suha in ima ozka zapestja, izberemo čim manjšo številčnico in čim ožji pašček. V kolikor je bolj močne postave, izberemo srednjo velikost številčnice in dolžine paščka. Velikost številčnice se giba med 35 in 50 milimetri. Večje številčnice od 50 milimetrov so prevelike in preveč nerodne za nošenje.

Vrsta številčnice

Primarno razlikujemo med digitalno in analogno številčnico. Analogno številčnico nadalje ločimo še na ženske ure na navijanje in na baterije. Prek spleta so najbolj prodajani analogni modeli ženskih ročnih ur z baterijo. Ti modeli so najbolj natančni in najbolj enostavni za vzdrževanje. V kolikor pazljivo ravnamo z njimi, jih lahko uporablja več generacij. Analogne ženske ure stilsko zelo dopolnjujejo oblačila žensk, saj služijo bolj kot modni dodatek, kot dejansko naprava za spremljanje časa. Večinoma čas spremljamo na telefonu ali računalniku.

Kakšen proračun imamo za nakup ženske ure prek spleta?

Dandanes so ženske ure cenovno zelo ugodne in dostopne. Veliko žensk se tako odloči za nakup več različnih modelov in barvnih kombinacij. Nekatere nosijo v prostem času, druge ženske ure pa v službi. Najbolj se cenovno splačajo quartz ženski časomeri z baterijo. Za delovanje potrebujejo baterijo, ki jo lahko menjamo sami doma. Za vzdrževanje ne potrebujejo nobenega posebnega ravnanja.

Možnost kombiniranja ženske ure z drugim nakitom

Pri nakupu ženskega časomera je potrebno upoštevati tudi možnost kombiniranja z ostalim nakitom. Ženske nosijo še prstane, zapestnice, uhane in verižice. V spletni trgovini https://rocneure.si je možno kupiti tudi stilsko ujemajočo zapestnico po ugodni ceni. Komplet zapestnice in ženske ure je na voljo tudi v darilni škatlici. 

Podobne objave:

admin

Related Posts

Read also x