Izberimo primerno klubsko mizico

Izberimo primerno klubsko mizico

Skoraj vsak prostor v naši hiši lahko izboljšamo z klubsko mizico. Je idealno odlagališče za čaj, kavo ali sok ter nam omogoča, da se bolj lahkotno gibljemo po prostoru v katerem se nahaja. Poleg tega imajo klubske mizice Volino izredno funkcionalnost, saj lahko na njih položimo manjše stvari in jih hkrati uporabimo za izboljšanje občutka sobe. V vsakem primeru pa največ doprinesejo notranjim in zunanjim prostorom, kjer se največ gibljemo ali sprejemamo obiske.

Ravnotežje med funkcionalnostjo in lepoto

Res je, da klubske mizice ne nakupujemo pogosto, zato priporočamo, da izberemo kvaliteto in funkcionalnost. Na daljši rok se splača, če kupimo mizico narejeno iz dražjih materialov, saj bo izgledala lepše in imela dolgo življenjsko dobo.

Če pa želimo privarčevati, pa lahko vedno izberemo mizico, ki nam nudi funkcionalnost in ima bolj dostopno ceno. Vedno imamo veliko izbiro ponudbe za vsak okus.

Male podrobnosti, ki dajejo značaj klubski mizici

Ko smo že omenjali materiale, moramo priznati, da je to le del enačbe. Klubske mizice imajo skupne elemente, ki jim dajejo svoj značaj. Skoraj vedno velja pravilo, da najdražja ali najcenejša mizica ni vedno najboljša izbira, saj iščemo tudi značaj same mize. Poglejmo si najbolj pomembne elemente, ki so:

  • Površina

Klubske mizice, ki imajo stekleno površino ustvarijo občutek odprtosti in pretočnosti. Se izredno dobro skladajo s skoraj vsako okolico in so pogosto center pozornosti v vsaki sobi. Po drugi strani pa nam solidne površino dodajo vrednost našemu že obstoječemu pohištvu in ustvarijo unikaten izgled prostora, kjer se nahajajo.

  • Ogrodje

Les je vedno dobrodošel material, ki ustvarja občutek dobrodušnosti in topline. Če pa želimo pokazati svoj stil, pa lahko izberemo kovinsko ali industrijsko mizico.

Pazimo pri izbiri velikosti

Velikost klubske mizice je izrednega pomena. Če je miza prevelika, lahko hitro postane moteča. Enako pa velja za premajhno mizo, saj ne budi zanimanja in bo tako samo v napoto. Lahko se orientiramo po tem, da kupimo tako mizo, ki ni več kot tretjino velikosti naše sedežne garniture ali sofe. Tako ohranimo ravnovesje v sobi, saj bo mizica funkcionalna in opazna.

https://www.youtube.com/watch?v=19kl1ZePLv0

Še za zadnji del omenimo višino. Višina klubske mizice naj bo nižja od sedežne garniture, če jo imamo seveda, saj lahko drugače izgleda preveč vsiljivo. Malenkost nižjo višino od sofe in stolov želimo ohraniti zato, da je mizica še vedno udobna za uporabo.

Za veliko izbiro vseh možnih klubskih mizic pa obiščimo spletno stran www.volino.si, kjer bomo našli pravo mizico za naše potrebe.

Olajšajmo si domača opravila z namiznimi svetilkami. Pred nakupom namizne svetilke si najprej dobro oglej delovno površino, ki jo bo osvetljevala. Je prostora veliko ali malo? Preberi več …

Podobne objave:

admin

Related Posts

Read also x