Casio PX-160 glasbeni programi

Casio PX-160 glasbeni programi

Na sprednji strani PX-160 (https://www.runthemusic.com/casio-privia-px-160-review/) najdete dva mini-priključka za slušalke (3,5 mm). Tako lahko istočasno priključite dva para slušalk, kar je še posebej uporabno pri igranju v duetu.

Zadnja stran instrumenta ima naslednje priključke:

USB (type B). Ta vhod se uporabljajo za povezavo PX-160 z računalnikom. Vse, kar potrebujete, je »A to B« USB kabel, ki ga boste morali dodatno kupiti.

Zahvaljujoč tehnologiji “Plug and Play” vam ni treba prenesti in namestiti nobenih gonilnikov na vašem Mac ali Windows računalniku, kar je zelo priročno.

Ko klavir povežete z računalnikom, lahko svoje posnete nastope prenesete iz notranjega pomnilnika klaviatur v računalnik in naložite MIDI (do 10 pesmi) v instrument.

Ta povezava vam bo omogočila učinkovito uporabo PX-160 kot MIDI krmilnika.

Obstaja široka paleta glasbenih programov (GarageBand, Musescore, FlowKey itd.), ki znatno razširijo zmogljivosti PX-160 na različne načine (snemanje, urejanje, sestavljanje, učenje itd.).

Casio PX-160 priključki

Line Out R, L / Mono. “Line out” priključek se lahko uporablja za povezavo klavirja z različnimi zunanjimi napravami, vključno z zunanjimi ojačevalniki, sistemi PA, mešalnimi mizami itd. Za večje nastope boste verjetno potrebovali zunanji ojačevalnik za povečanje glasnosti zvoka.

Priključek za “sustain” pedal. Ta vhod se uporablja za priključitev priloženega SP-3 pedala ali katerekoli drugega pedala (3,5 mm). Obstaja tudi priključek za pedal na spodnji strani PX-160, ki se uporablja za priključitev instrumenta na 3-pedalno enoto (Casio SP-33).

Casio PX-160 SP-3 pedalna enota

Klaviatura nima Midi In / Out vhoda, vendar lahko še vedno prenašate MIDI podatke prek USB povezave.

Dodatki

PX-160 ima naslednjo dodatno opremo:

AC adapter (s kablom)

Stojalo za note

Sustain (SP-3) pedalna enota

Navodila za uporabo

Podobne objave:

admin

Related Posts

Read also x