Zakaj bi nekdo zmešal maslo in kokosovo olje s kavo?

Zakaj bi nekdo zmešal maslo in kokosovo olje s kavo?

Vem, kaj se sprašujete: “Zakaj bi nekdo zmešal maslo in kokosovo olje s kavo?”

En razlog bi lahko bil, da dramatično poveča vašo raven energije.

Tako je, mešanica kofeina in zdrave maščobe vam bo pomagala do najboljšega začetka vašega dne.

Ali boste zmogli?

Prednosti pitja BP kave?

Ko govorimo o nootropikih, je za nekatere prehranske dodatke ali umetne mešanice, kakršna je «Bulletproof« kava, zagotovo zelo zahtevno najti raziskave in dejstva, ki kažejo pozitivne koristi ali vsaj zanikajo kakršne koli škodljive neželene učinke.

V tem primeru je logično razmišljanje skupaj z našimi osebnimi izkušnjami v osnovi najboljše, kar imamo.

Izvedel sem svojo raziskavo, da bi razumel, kako BP kava deluje. Našel sem nekaj člankov, ki razpravljajo o tem, kako lahko maslo spodbuja delovanje možganov, medtem ko MCT (kokosovo olje) spodbuja izgubo teže. 

Na podlagi mojih osebnih izkušenj lahko potrdim, da če želite izgubiti težo z «Bulletproof« kavo, boste kmalu videli prve rezultate.

https://www.youtube.com/watch?v=yaPAMP-1Ucw

Očitno bo dodajanje kofeina (ki je stimulans osrednjega živčnega sistema) na koncu postalo relativno močna mešanica možganskih stimulansov.

Vendar pa nisem našel prave študije o posledicah pitja BP kave vsak dan več mesecev ali let. Bojim se, da je še vedno prezgodaj.

Lahko pa priznam, da je moja izkušnja z »Bulletproof« kavo bila fascinantna.

Ko pijem BP kavo, dobim ogromen energijski udarec 10-15 minut po tem, ko sem jo popil. Zdi se nekoliko srednje močno (verjetno je odvisno od osebe do osebe) in traja več ur.

Vaša koncentracija je povečana, pridobite veliko energije skupaj s pitjem destilirane vode in počutite se izjemno produktivno. V bistvu se počutite, kot da ste odklenili svoje omejitve in vas nič ne more ustaviti (tako se počutite ves čas, verjemite mi).

Največja prednost pri pitju BP kave je, da učinki trajajo več ur (veliko več v primerjavi s pitjem navadne kave).

Podobne objave:

admin

Related Posts

Read also x