Spoznajte Reverie.si

Spoznajte Reverie.si

Vse več ljudi se sooča z različnimi psihičnimi težavami, ki jim sami preprosto ne zmorejo biti več kos. Tudi ko se zaupajo svojim najbližjim in najboljšim prijateljem, jim to na žalost ne pomaga na dolgi rok. V tem primeru je zagotovo najpametneje, da si poiščejo primernega strokovnjaka, ki jim bo lahko pomagal na dovolj učinkovit način. To je lahko psihiater, psiholog, psihoterapevt.

Če vas zanima, kako priti do najboljšega strokovnjaka, lahko vir informacij za to preverite tudi na spletu. S pomočjo spleta lahko pobliže spoznate tudi stran Reverie.si. Na njej si lahko za začetek preberete nekaj osnovnih dejstev s področja psihoanalitičnih terapevtskih pristopov.

Primarni cilj psihoanalitičnih terapevtskih pristopov

Na spletni strani reverie.si lahko izveste, kaj je pravzaprav primarni cilj tako imenovanih psihoanalitičnih terapevtskih pristopov. Če mislite, da gre pri tem zgolj za odstranitev simptomov, se motite. Gre namreč zlasti za iskanje vzrokov zanje. Posledično pogoj za vstop v psihoanalitično psihoterapijo ni prisotnost simptoma, temveč želja po tem, da bi razumeli samega sebe.

reverie.si stran za psihoanalitično psihoterapijo
Na spletni strani reverie.si si lahko preberete osnovna dejstva psihoanalitičnih terapevtskih pristopov, ki na dolgi rok omogočajo notranjo stabilnost in oporo pri soočanju s težjimi življenjskimi izkušnjami.

Strokovnjakinja na reverie.si trdi, da njena naloga torej ni ta, da bi vas testirala in diagnosticirala, dajala domače naloge, navodila, kaj je treba storiti, ter podobno. Ponudi pa vam lahko zelo učinkovito spremstvo pa tudi čustveno oporo. Skupaj z njo lahko raziskujete, kdo pravzaprav ste, kako ste prišli do sem in kaj si pravzaprav želite v življenju.

Značilnosti psihoanalitične psihoterapije

Na Reverie.si pravijo, da je psihoanalitična psihoterapija finančno, čustveno in časovno precej zahtevna. Kljub temu pa vam ponudi ponotranjen dober odnos, ki na dolgi rok omogoča notranjo stabilnost in oporo pri soočanju s težjimi življenjskimi izkušnjami.

Psihoanalitična psihoterapija vam zagotavlja sposobnost doživljanja zelo široke palete čustev, prav tako spontanost in kreativnost. Ne smemo pozabiti niti na analitični način mišljenja. To z vami ostane za celo življenje.

Potek psihoanalitične psihoterapije

Na Reverie.si si lahko podrobneje ogledate tudi to, kako psihoanalitična psihoterapija poteka. Začetek te metode najprej predstavlja uvodno srečanje. To je namenjeno temu, da se s strokovnjakinjo pobliže spoznate in ugotovite, ali bi lahko skupaj z njo sodelovali v procesu psihoanalitične psihoterapije.

Tukaj z razčlenitvijo dogajanja vidimo, kako poteka psihoanalitična psihoterapija. V tem primeru bolnik trpi za depresijo.

Na prvem uvodnem srečanju vas strokovnjakinja prosi, da ji pripovedujete o sebi pa tudi o tem, zakaj ste se sploh odločili za psihoterapijo.

Podobne objave:

admin

Related Posts

Read also x