Športne kamere Yi

Športne kamere Yi


Razmišljate o nakupu kompaktne male kamere? Klasične snemalne naprave se vse bolj umikajo tistim, ki so bile v prvi vrsti namenjene adrenalinskim športnikom. Njihova prednost je namreč v tem, da so za osebno uporabo precej priročne in jih lahko dejansko povsod vzamemo s seboj. So odporne, enostavne za uporabo, pritrdimo pa jih lahko kamor koli. Konkurenca je velika, saj tovrstne naprave proizvajajo tako uveljavljena podjetja, ki so si z njimi že pridobila sloves, kot tudi tista, ki so pri nas nekoliko bolj neznana. Med te spadajo tudi športne kamere Yi – nova znamka, ki nudi kakovost po zmerni ceni.


Kaj omogočajo športne kamere Yi?


Sodobna tehnologija snemanja, stisnjena v majhno kompaktno ohišje, je gotovo prednost športne kamere Yi. Z njo je beleženje kakršne koli akcije kakovostno in preprosto, pa naj gre za športne podvige ali snemanje domače rojstnodnevne zabave. Kamera Yi je opremljena z vsemi bistvenimi dodatki, ki omogočajo uporabo kjerkoli in kadarkoli. Z njo v paketu dobite selfie stick oziroma palico za snemanje, ki jo je potrebno pri konkurenci večinoma doplačati oziroma kupiti ločeno. Prav tako se pohvali z odličnim vodotesnim ohišjem za snemanje v bližini vode, med vodnimi športnimi aktivnostmi na gladini ter pod njo. Omogoča vam tako snemanje filmov kot tudi fotografiranje, pri tem pa lahko kakovost sami prilagajate z nastavitvijo ločljivosti in hitrosti.

Športne kamere Yi imajo kakovosten procesor, zato zajemajo širokokotno sliko v full HD ločljivosti, lahko pa nastavite tudi zamik snemanja oziroma fotografiranja, uporabite samosprožilec. Bistveno je, da imajo športne kamere Yi tudi filter šuma in osvetlitve, torej so posnetki kakovostni in se kamera avtomatično prilagaja zunanjim pogojem. Polnite jih lahko preko USB povezave, tudi na terenu, direktno tako, da jih priključite na avto polnilec ali zmogljivejši powerbank.


Športne kamere Yi v primerjavi z najbolj znano

 


Katere so tiste odlike, ki dajejo Yi prednost pred najbolj znano športno kamero? Najbolj bistvena je seveda cena, kjer si lahko zagotovite odličen prihranek, dodatno pa prepriča tudi s svojimi tehničnimi karakteristikami. Pri foto načinu dosega 16 MP, omogoča ločljivost 2304 krat 1296 (pri 30 FPS), ima 155-stopinjski objektiv, baterija pa zdrži kar 95 minut. Pohvali se lahko z vgrajenim Bluetooth in G senzorjem ter vgrajenim tripod nastavkom. Za snemanje pa vam je na voljo veliko dodatkov. Športne kamere Yi so na voljo tudi v slovenskih prodajalnah!

Podobne objave:

admin

Related Posts

Read also x