Ocena motorne žage Husqvarna 445

Ocena motorne žage Husqvarna 445

Z uporabo tehnologije X-Torq® bo motorna žaga Husqvarna 445 zmanjšala porabo goriva in emisije izpušnih plinov. To pomeni, da lahko med polnjenji traja dlje in je okolju prijazna možnost.

Poleg tega tehnologija LowVib® zmanjša količino vibracij, s katerimi se sooča uporabnik žage, kar olajša upravljanje.

Kompaktna, a močna

Ta model, ki tehta le okoli 5 kg, zlahka obvlada večina občasnih uporabnikov, vendar lahko opravi delo veliko večjih žag. Ne glede na to, ali na svojem posestvu opravljate manjše obrezovanje ali podirate več dreves, lahko ta model opravi delo. En uporabnik je poročal, da je uporabil motorno žago Husqvarna 445 za žaganje 13-metrskega bora iz svojega dvorišča, medtem ko ga je drugi uporabil za odstranjevanje več kot 20 dreves s svojega posestva.

Enostavno vzdrževanje

Druga značilnost, ki naredi to žago še bolj primerno za povprečnega uporabnika, je enostavno vzdrževanje. Te žage ne boste uporabljali vsak dan, ko pa bo prišel čas za vzdrževanje, je Husqvarna poskušala olajšati vaše delo.

Ta model je opremljen s centrifugalnim sistemom za čiščenje zraka, ki je namenjen preprečevanju, da bi večji prah in odpadki dosegli zračni filter, zato ga ni treba čistiti tako pogosto in podaljša življenjsko dobo motorja. Stransko nameščen napenjalec verige in Snap-lock cilindrski pokrov omogočata enostavno vzdrževanje. To pomeni da, ko morate opraviti vzdrževanje, ne boste porabili polovice časa za dostop do sestavnih delov. Tudi vidni merilec goriva vam bo preprečil, da boste žago uporabljali brez goriva, kar ni dobro za noben motor.

Vredno razmisleka

Tako kot pri vsakem kosu opreme, s katerim ravnamo grobo in se uporablja za trdo delo, se stvari zlomijo. Nekateri uporabniki poročajo, da se plastični kosi med delom lomijo. Vendar pravijo tudi, da je pritrditev meča močna in robustna, čeprav je pritrjena le z enim vijakom namesto z dvema. Smisel je v tem, da sta samo meč in veriga namenjena za rezanje dreves, zato bodite previdni z ostalimi deli žage. Ne potiskajte, ne vlecite in ne zvijajte preveč.

Podobne objave:

admin

Related Posts

Read also x