Slabosti plinskega žara Weber E-210

Slabosti plinskega žara Weber E-210

Kaj mi ni všeč?

Slaba stran je v preprostosti tega žara. V seriji »Spirit« ni nobenih dodatkov, kot je dodatna postaja, stranski gorilnik ali vgrajene luči. Če iščete nekaj več, potem si oglejte večje modele Genesis ali Summit.

Edina druga težava pri tem žaru je majhna kuhalna površina. Če kuhate za večje število ljudi, boste žar  Spirit E 210 želeli nadgraditi na model Spirit E 310, ki ima večjo površino za primerno ceno.

Novi model Spirit E 210 ima tudi samo dve kolesi, kar pomeni, da ga boste morali dvigniti in potisniti kot samokolnico, če žar želite premakniti. Če svoj žar premikate vsakič, ko želite kuhati, boste morda želeli razmisliti o modelih Genesis.

Primerjava z Genesis E 210

Weber je ustvaril serijo Genesis, da bi naredil korak naprej od serije Spirit. Vendar če pogledamo vse nadgradnje na seriji »Spirit«, vidimo, da serija »Genesis« ni tako dobra.

Genesis 210 ima več prostora za kuhanje, z 20 kvadratnimi centimetri na primarnem področju in 14 cm3 na ogrevalni omari. Vendar pa je moč kuhanja na uro nižja od modela »Spirit«, kar pomeni manjšo skupno moč ogrevanja.

Genesis ima nekatere funkcije, ki niso na voljo pri seriji »Spirit«. Varjeni okvir na Genesis 210 daje tej seriji več moči.

Genesis ima tudi regulator toplote in spodnjo polico na odprtem vozičku. Te funkcije ga postavijo eno stopnjo nad serijo »Spirit« v smislu dodatnih funkcij.

Na splošno bi še vedno priporočal »Spirit« nad Genesis, saj dodatne funkcije ne bodo vplivale na kakovost vaše izkušnje. Pridejo pa z znatnim povišanjem cen.

Podobne objave:

admin

Related Posts

Read also x