Snežna freza Ariens Deluxe 28

Snežna freza Ariens Deluxe 28

35 centimetrska snežna freza Ariens Deluxe 28 je večja kot katerakoli druga snežna freza v tem cenovnem razredu. To je eden od treh razlogov, zaradi katerih bo Ariens razpršil sneg nad 50 metrov. Svedri so večji od večine drugih blagovnih znamk in agresivno potiskajo kompaktni sneg in led v impeler. Kombinacija 35 centimetrskega impelerja in 35 centimetrskega zobatega svedra bo posesal toliko snega v snežno frezo, kot ga lahko doseže moč motorja.

Ne pravim, da je Ariens Deluxe 28 boljši, je pa drugačen. Vse ostale znamke uporabljajo 30 centimetrski impeler pri snežnih frezah te velikosti in cene. Zaradi tega mnoge druge blagovne znamke delajo kompromise ali uporabijo drugačne dele. Na primer, Toro ima Power Max® sistem za preprečevanje zamašitve (ACS), Husqvarna uporablja zaprto ohišje, pri katerem tesno razmaknjen sprednji sveder potiska sneg v impeler. Nova serija Cub Cadet 3X uporablja tretjo stopnjo za potiskanje snega v 30 centimetrski impeler.

Izmetna cev na tem Ariensu je večja od drugih znamk. Pravzaprav se edine izmetne cevi, ki so enako velike, nahajajo na Cub Cadet 3X-HD in seriji snežnih frez 900.

»Consumer Reports« je letos opravljal test s pihanjem mokre žagovine in prišel do ugotovitve, da se je ohišje pri eni od drugih znamk začelo upogibati. Vse trenutne snežne freze uporabljajo približno enako debelino jekla za ohišje, ampak Ariens Deluxe 28 uporablja dodatne dele, ki naredijo stranske plošče močnejše. Medtem ko ima večina blagovnih znamk en ali dva, Ariens uporablja štiri. Zaradi tega so stranske plošče močne in se ne bodo zvile tako enostavno kot pri drugih blagovnih znamkah.

Druga manjša značilnost je zavit zgornji rob. To je močnejši od kota, ki ga najdemo pri drugih znamkah.

Podobne objave:

admin

Related Posts

Read also x