Vse o vrtnem traktorju Husqvarna YTH24v48

Vse o vrtnem traktorju Husqvarna YTH24v48

Husqvarnini vrtni traktorji so znani po svoji vrhunski kakovosti in konstrukciji, model Husqvarna YTH24v48  pa je zaradi svoje kompaktne velikosti in okretnosti vrhunski traktor. Ko izbirate traktor, želite vrhunsko zmogljivost in model, ki zahteva malo prostora za shranjevanje, in to je tisto, kjer ta traktor resnično zablesti.

Vrtni traktor Husqvarna YTH24v48 je najbolje ocenjen model na trenutnem trgu. Na voljo je z zmogljivim motorjem Stratton V-Twin & Briggs s 24 KM, ki lahko poganja rezalno glavo s premerom 122 cm. Če iščete zmogljivo kosilnico, potem vsekakor preverite ta model.

Če imate veliko parcelo, boste zagotovo vzljubili možnost »cruise control« (tempomat). Husqvarna YTH24v48 je pravi rešitelj, če kosilnico uporabljate dlje časa, še posebej, ko kosite v ravni liniji. V vročih dneh na polju je bila pravi božji dar. Poleg tega vam večkratne nastavitve višine kosilnice omogočajo, da lahko kosite ali obdelujete svojo travo v kakršni koli obliki ali slogu. Čeprav ste začetnik, se vam za doseganje najboljših rezultatov ne bo spopasti s kakršnimi koli težavami pri upravljanju s to kosilnico.

Ta najboljša bencinska kosilnica ima tudi nastavljiv sedež in ergonomsko oblikovan volan ter nastavljiv rezalni sistem po višini. Kolesa so zelo enostavna za manevriranje in uporabo; s tem bo vaša košnja udobna. Kosilnica Husqvarna YTH24V48 je bila izdelana tako, da boste z njo lahko kosili dolgo časa. Ta najboljša bencinska kosilnica uporablja tehnologijo indukcije zraka, da bi dosegla visoko zmogljivost rezil. Ta model kosilnice vam priporočamo zaradi preprostega shranjevanja, krmiljenja, enostavnega pospeševanja in hidrostatičnega menjalnika, kar vam omogoča najboljšo košnjo. Čeprav je nekoliko draga, je kakovost vredna več kot vaša naložba.

Podobne objave:

admin

Related Posts

Read also x