Bosch Tronic 3000T je najboljši grelnik vode v svojem rangu

Bosch Tronic 3000T  je najboljši grelnik vode v svojem rangu

Boschev električni grelnik ES2.7 Tronic 3000 T prihaja iz Kitajske in je priznan kot najboljši grelnik vode s 10-litrsko prostornino rezervoarja. Grelnik ima dimenzije 35x35x25 cm in tehta 7 kg. Uporablja majhen rezervoar pod umivalnikom in odpravi dolg proces proizvodnje tople vode. Ta model, ki je del serije Tronic 3000 T, lahko priključimo le na 120-voltno vtičnico.

Lahko se montira na katero koli mesto, kot so tla, police ali stene. Vzdržljivost zagotavlja z odlično izolacijo in odličnimi stopnjami izkoristka. Temperaturo lahko nadziramo z zunanjim gumbom. Tlačni in temperaturni razbremenilni ventil zagotavlja varnost pri uporabi tega produkta. Zaradi lepe oblike in odlične zunanje podobe, ki se ujema z obstoječim dekorjem, je to najboljši grelnik vode za vse vrste prostorov.

Lastnosti

Dimenzije

Dobra dimenzija je v odlični kombinaciji z zmogljivostjo in posodobljenim dizajnom. Popolnoma je ohranila svojo velikost in celotno konfiguracijo, ki meri: 35 cm v višino, 35 cm v širino in tehta 8 kg.

Moč

Potrebna napetost je zadostna za ohranjanje produktivnosti in vzdržljivosti. Za delo je potrebnih okoli 120 voltov. S to napetostjo se ohrani ustrezna varnostna in proizvodna zmogljivost. Zagotovljeno delo je treba ohraniti s temi volti. Tako ohranjamo tudi ustrezno varnost.

Zmogljivost

Zmogljivost tega produkta Bosch Tronic 3000T je izjemna. Ima približno 10-litrski rezervoar, ki se prilega pod vaš umivalnik. Bosch Tronic 3000T je najboljši grelnik vode v svojem rangu. Najkoristnejši je pri zagotavljanje tople vode za veliko hišo, vključno z dvema kopalnicama naenkrat.

Priljubljen je pri ljudeh, ki ga uporabljajo za dnevne potrebe. Povpraševanje po grelnikih brez rezervoarja je doseglo vrh. Trenutno lahko na trgu dobite več vrst grenikov vode brez rezervoarja, vendar če želite dobiti najboljše, boste naleteli na težavo.

Boschev 9-litrski električni podpultni grelnik vode z majhnim rezervoarjem je zaradi svoje zmogljivosti, dolge življenjske dobe, enostavnega postopka montaže in hitrega izkoristka priznan kot kakovosten grelnik vode. Kakovost tega izdelka je posebej zanimiva za ljudi; grelec Bosch Tronic 3000T kupijo, ker ustreza kakovosti glede na strokovni pregled in presojo uporabnika.

Podobne objave:

admin

Related Posts

Read also x