Ocena WC školjke Toto MS604114CEFG-01 Ultramax II

Ocena WC školjke Toto MS604114CEFG-01 Ultramax II

Na tem modelu obstaja veliko stvari, zaradi katerih je to trenutno ena izmed najbolj prodajanih straniščnih školjk na trgu. V naslednjih nekaj besedah boste izvedeli njene lastnosti.

Poraba vode in splakovanje

Količina vode, ki jo porabljamo, je v zadnjem času povzročila zaskrbljenost v vladi, straniščne školjke pa so prišle pod temeljit pregled. Povprečne stare školjke lahko porabijo več kot 11 litrov vode z samo enim splakovanjem! Predstavljajte si, koliko krat na dan je to v povprečnem gospodinjstvu.

https://www.youtube.com/watch?v=Ta337wtO-FY

Školjka Toto MS604114CEFG-01 porabi samo 5 litrov. Nekateri od vas so morda skeptični glede tega; navsezadnje, če ne uporabljate veliko vode, kako boste prišli do dobrega splakovanja? No, TOTO je o tem razmislil. Za splakovanje uporablja sistem »Double Cyclon«, ki ustvarja močno centrifugalno delovanje z dvema šobama, ki ne samo da odstrani vaše odpadke v nekaj sekundah, ampak tudi zagotovi, da se nikoli ne vrnejo!

Čistoča

Čiščenje straniščne školjke ni najbolj zabavno delo, TOTO pa razmislil tudi o tem. Spodaj so navedene značilnosti, ki so jih dodali:

  • Školjka je enodelna, kar pomeni, da ni prostorov, kjer bi se umazanija in bakterije lahko naselile.
  • Rob nima nobenih lukenj, zaradi česar je čiščenje lažje in da tudi bolj estetski videz.

To je lastnost, ki mi je najbolj všeč. TOTO je na površini tega stranišča uporabil tehnologijo SanaGloss. Ta snov je vrsta ionizirane pregrade, ki tesni materiale, kot so keramika in porcelan. Ker so ti materiali lahko porozni, se na njih ne nabira samo vodni kamen, ampak tudi škodljive bakterije.

https://www.youtube.com/watch?v=Ta337wtO-FY

S SanaGloss to ni problem. Ker je površina gladka, se delci na njo ne morejo zalepiti, kar pomeni čisto školjko vsakič, ko pritisnete ročico za splakovanje. Zaradi tega imamo tudi manj čiščenja.

Hrup

Morda bi moral najprej izbrati to značilnost, saj je to glavni razlog, zakaj kupujem ta model Toto MS604114CEFG-01 za mojo mamo!

Podobne objave:

admin

Related Posts

Read also x